شوفاژ لطفی یکی از مراکز معتبر فروش رادیاتور پنلی بوتان در کرج است که در این زمینه دارای بیش از ۳۰ سال سابقه کاری می باشد.
بوتان یکی از شرکت های معروف در زمینه تولید سیستم های گرمایشی مانند پکیج ، آبگرمکن ، رادیاتور و... بوده که به عنوان بزرگترین تولید کننده لوازم خانگی گازسوز و سیلندرهای گاز مایع نیز شناخته می شود و سومین تولید کننده آبگرمکن دیواری گازی در دنیا می باشد.
یکی از تولیدات شرکت بوتان رادیاتورهای پنلی است که به آنها رادیاتورهای هم رفت نیز گفته می شود و به عنوان یک وسیله گرمایشی در شرایط مناسب می توانند به طرز شگفت انگیزی موثر عمل کنند.
شوفاژ لطفی نمایندگی فروش رادیاتور پنلی بوتان در کرج
در صورتی که به تازگی ساکن شهر کرج شدهاید و برای منزل یا محل کار خود به دنبال مرکز فروش رادیاتور پنلی بوتان می گردید ، می توانید با شوفاژ لطفی تماس گرفته و یا به صورت حضوری به این مرکز مراجعه کنید.
این مرکز علاوه بر فروش رادیاتور پنلی بوتان در کرج به مشتریان خود در خصوص انتخاب و خرید اندازه مناسب و نوع رادیاتور راهنمایی های لازم را ارائه می دهد.
همچنین در صورت درخواست مشتری سرویسکاران خود را بر نصب و راه اندازی رادیاتورها به محل مورد نظر مشتری اعزام می کند . تماس و پاسخگویی از 9 صیح الی 20 عصر
رادیاتور پنلی چیست؟
نوعی وسیله گرمایشی است که از یک یا دو پنل تشکیل شده و برای آنکه بتواند گرمای بیشتری را به محیط منتقل کند طول پنل ها باید بیشتر باشد .
این رادیاتورها اولین بار در کشور ایتالیا تولید شدند اما با گذشت زمان و گسترش آنها تولید این نوع رادیاتور ها در سراسر اروپا نیز انجام گرفت.
جنس این وسیله با توجه به کاربردی که دارد متفاوت بوده و شامل آلومینیومی ، مسی ، فولادی و چدنی می باشد.
بهترین جنس رادیاتورهای پنلی که توانایی انتقال حرارت بیشتری را دارند جنس مسی بوده اما به دلیل هزینههای بالایی که دارد استفاده از آن مقرون به صرفه نمی باشد.
رادیاتورهای آلومینیومی پس از رادیاتورهای مسی بالاترین قدرت انتقال حرارت را داشته و از دو نوع اکستروژن و دایکست تشکیل شده اند . این رادیاتورها از زنگ زدگی مصون هستند.
اما به طور کلی جنس رادیاتورهای پنلی از نوع فولادی می باشد . در این نوع رادیاتورها برا دریافت بازده انرژی مطلوب تر از سیستم کنوکتور استفاده می شود.
چرا باید رادیاتور پنلی انتخاب کنیم؟
رادیاتورهای پنلی برای مواردی که به گرمای فوری نیاز است بسیار محبوب هستند ، زیرا به سرعت جریان هوای گرم را ایجاد نموده و به عنوان یک راه حل عالی برای فضاهایی که زمان کمی از آنها استفاده می کنید در نظر گرفته می شوند .
در اتاق های کوچکتر که حجم کمتری دارند از رادیاتور پنلی بیشتر استفاده می شود زیرا کوچک بودن این اتاق ها می تواند باعث بالا و پایین آمدن بیش از حد هوای گرم شود.
برخلاف سایر رادیاتورها که از طریق ترکیب همرفت و تابش باعث گرم شدن فضا می شوند رادیاتورهای پنلی فقط از انتقال گرما استفاده می کنند.
انتقال گرما باعث گرم کردن هوای بالای رادیاتور شده و هوای خنک را از بالای آن جا به جا نموده و باعث پخش شدن هوای گرم در اتاق می شود.
مزایای استفاده از رادیاتورهای پنلی چیست؟
– تمیز کردن این رادیاتورها توسط یک پارچه مرطوب به خاطر یکپارچه بودن بدنه رادیاتور بسیار آسان است .
– این نوع رادیاتورها با پکیج سازگاری خوبی داشته برخلاف سایر رادیاتورها تنها نیاز است که سالی یک الی دو بار هواگیری شوند.
– پخش کردن گرما به صورت متعادل در فضا یکی دیگر از مزایا و ویژگیهای رادیاتورهای پنلی میباشد.
– رادیو پنلی علاوه بر نسب سادهای که دارند هزینه نصب آنها نیز پایین است.
– متناسب بودن ظاهر رادیاتورهای پنلی با دکورهای مدرن در خانه به دلیل دارا بودن سطح بدون درز و یکپارچه که باعث زیبایی بخشی به فضا می شود نیز از مزایای این رادیاتورها محسوب می شود.
– میزان بازدهی رادیاتور های پنلی ۶۰ درصد در نظر گرفته می شود.
– یکی دیگر از مزایا و ویژگی های رادیاتورهای پنلی قیمت کمتر این نوع رادیاتور ها در مقایسه با سایرین است ، در نتیجه استفاده از آنها از نظر اقتصادی نیز مقرون به صرفه می باشد.
بهترین مکان برای نصب رادیاتور پنلی
مکان هایی که در آنجا هوای سرد جریان دارد برای نصب رادیاتورهای پنلی مناسب می باشند.
بهترین مکان برای نصب رادیاتور در زیر پنجره است اما برای آن که میزان تلفات حرارتی کم شود بهتر است پنجره ها دو جداره باشد و اطراف رادیاتور برای جریان یافتن بهتر گرما در محیط باز باشد.
رادیاتورهای پنلی در چه زمانی باید هواگیری شوند؟
هنگامی که در لوله های آب رادیاتور ، هوا جمع می شود رادیاتور ها توان گرم شدن را نداشته و باید هواگیری شوند . برای این کار ابتدا باید پیچ خروجی رادیاتور را کمی باز نموده تا هوای آن بتواند خالی شود.
پس از خالی شدن هوا ممکن است آب نیز از پیچ خروجی بیرون بزند به همین دلیل لازم است قبل از انجام این کار ظرفی را در زیر لوله قرار دهید و هنگامی که آب بیرون زد پیچ را محکم ببندید.