شوفاژ لطفی

09125641224

علت کاهش فشار پکیج و مواردی که باید بررسی شوند

علت کاهش فشار پکیج چیست؟  آیا فشار سنج پکیج دیواری شما به طور مداوم نشان می دهد که دستگاه در حال از دست دادن فشار است؟ آیا می دانستید که اگر فشار دستگاه شما مدام کاهش یابد ممکن است نشانه جدی برای خرابی و ایجاد مشکل در پکیج باشد؟
فشار پکیج به سادگی تعادل آب و هوا در سیستم را نشان می دهد و برای اینکه دستگاه به درستی کار کند به تعادل خاصی از آب و هوا نیاز دارد تا اطمینان حاصل شود که فشار در سیستم برای زمانی که نیاز به آب گرم است کافی می باشد. فشار کم منجر به جریان ناکافی آب برای گرم کردن رادیاتور یا آب می شود.
اولین چیزی که باید درک کرد این است که افت فشار در پکیج مثلاً از حدود 1.5 بار به حدود 0.5 بار در یک سیستم معمولی بوده و نشان دهنده اتلاف آب در حدود ۳ لیتر یا بیشتر است و اگر مشکل افت فشار برای روزهای متوالی ادامه پیدا کند نشان دهنده نشتی آب از دستگاه است که می‌تواند به مرور زمان آسیب زیادی را به همراه داشته باشد.
در این گونه مواقع طبیعی است که آب از لوله کشی نشت کرده است اما یک مکان دیگر وجود دارد که ممکن است آب از آن نشت کند ، به همین دلیل همیشه ارزش آن را دارد که قبل از اینکه بخواهید نشتی را از لوله های گرمایش مرکزی ردیابی کنید به آن دسترسی پیدا نموده و آن را بررسی کنید که شامل موارد زیر می باشند:

شیر کاهش فشار دیگ بخار (PRV)

این شیر برای محافظت در برابر فشار بیش از حد بالای سیستم طراحی شده است و در صورتی که فشار بیش از 3 بار باشد این امکان را حاصل می‌ کند تا آب با فشار دادن به فنر خارج شود. این شیر را می توانید با پیدا کردن لوله PRV که از دیواره بیرونی نزدیک پکیج بیرون آمده بررسی کنید و مطمون شوید که انتهای لوله آب چکه نمی کند.
برای افزایش فشار پکیج به صورت دستی حلقه پرکردن را پیدا کنید. این حلقه مستقیماً در زیر دستگاه قرار دارد . حلقه های پرکننده لوله های فلکسی نقره‌ای هستند که یک یا دو شیر سیاه روی آن قرار دارد برای افزایش فشار دستگاه شیر را باز کنید تا زمانی که بار دستگاه بر روی عدد 2 قرار بگیرد. پس از قرار گرفتن بر روی این عدد شیر را ببندید تا مطمئن شوید که فشار دستگاه به روی موقعیت اصلی خود رسیده است.

علت کاهش فشار پکیج
علت کاهش فشار پکیج

هنگام کاهش فشار پکیج چه مواردی باید بررسی شوند؟

1. مخزن انبساط

مخزن انبساط پکیج یک مخزن فلزی کوچک است که اغلب در داخل یا نزدیک سیلندر آب گرم قرار دارد . در این مخزن یک ورق لاستیکی یا دیافراگم، آب در داخل لوله های پکیج را از هوای تحت فشار جدا می ‌کند اما می ‌تواند نشت کند و اجازه دهد که آب به قسمت “فقط هوا” برسد.
معمولاً یک دریچه شریدر که مانند لاستیک دوچرخه است روی این مخزن وجود دارد. اگر وسط این دریچه فشار داده شود و آب بیرون بیاید دیافراگم پاره شده و احتمال نشتی از آن وجود دارد که باعث پایین آمدن فشار پکیج می شود . توجه داشته باشید که هوای ظرف باید در حدود یک تا یک و نیم بار تحت فشار باشد.

2. شیرهای رادیاتور

شیرهای رادیاتورها نیز ممکن است نشتی پیدا کنند. اگر نشتی زیاد باشد، در این صورت نشتی بسیار مشهود بوده و می‌توان دید که آب از لوله ها گذشته و فرش را خیس می کند، اما اگر نشتی بسیار کوچک باشد آب خارج شده از رادیاتور بلافاصله توسط لوله های داغ تبخیر می شود و منطقه خشک به نظر می رسد.
گاهی اوقات این اتفاق می تواند به طور همزمان روی چند رادیاتو افتاده ر و در اثر تجمع این نشتی های کوچک مفشار سیستم کاهش پیدا می کند.
برای بررسی نشتی رادیاتورها می توانید مقداری دستمال کاغذی دور تمام اتصالات و شیرهای رادیاتور بپیچید تا منطقه را از نظر رطوبت بررسی کنید.

3. مبدل حرارتی

به ندرت مبدل حرارتی در پکیج ممکن است نشتی پیدا کند . تعیین نشتی آشکار بوده و باعث دیدن آب در زیر دستگاه می شود، در غیر این صورت و بخصوص در دستگاه‌های جدید آب از لوله میعانات گازی خارج می شود.
بررسی این امر دشوارتر است زیرا لوله میعانات گازی باید تنها زمانی که دستگاه در حال کار است آب را عبور دهند یک پکیج خاموش باشد و این لوله ها نشتی داشته باشند می تواند باعث فشار پکیج شود.

4. نشتی یافتن سیلندر آب گرم

یکی دیگر از مواردی که به ندرت ممکن است در سیستم گرمایش پکیج نشتی پیدا کند سیلندر آب گرم است . در نتیجه نشتی یافتن این قطعه آب گرمایش مرکزی با آب گرمی که از شیر آب داغ خارج می شود مخلوط می شود و باعث تغییر رنگ کمی در آب گرم می گردد.
در صورتی که تمام موارد بالا بررسی شده باشند و همچنان فشار دستگاه پایین بیاید احتمال نشتی از لوله کشی وجود دارد و باید توسط متخصصان در این زمینه بررسی شود.

تاسیسات لطفی نمایندگی تعمیر پکیج در کرج

چنانچه پکیج محل زندگی یا کار شما دچار مشکل شده است ، می تونید با تاسیسات لطفی تماس گرفته تا سرویسکاران مجرب ، در کمترین زمان نسبت به عیب یابی و تعمیر پکیج ، اقدام نمایند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *