شوفاژ لطفی

09125641224

تعمیر مبدل پکیج در کرج

در صورتی که مبدل حرارتی در پکیج شما خراب شده است در هر نقطه ای از شهر کرج که زندگی می کنید در صورتی که نیاز به تعمیرکار برای تعمیر مبدل پکیج خود دارید می توانید با تاسیسات لطفی تماس بگیرید.
این مرکز با بیش از ۳۰ سال سابقه کاری در زمینه تعمیر و سرویس انواع دستگاه های پکیج در زمان کوتاهی سرویس کاران خود را به محل شما اعزام نموده تا تعمیر و رسوب گیری از مبدل پکیج را برای شما انجام دهند

شوفاژ لطفی : مرکز تعمیر مبدل پکیج در کرج

✵ تعمیر مبدل پکیج ایساتیس در کرج
✵ تعمیر مبدل پکیج آریستون در کرج
✵ تعمیر مبدل پکیج ایران رادیاتور در کرج
تعمیر پکیج در محل
✵ تعمیر پکیج  در فردیس
تماس و پاسخگویی از 9 صیح الی 20 عصر
lotfi min

مبدل پکیج چیست؟

مبدل ، قطعه ای در پکیج است که توانایی تامین همزمان آب گرم مصرفی و گرمایش مدارها را بر عهده دارد . این قطعه محفظه ای است که در قسمت بالایی مشعل دستگاه قرار داشته و به طور مستقیم با شعله ای که توسط مشعل ایجاد می شود ، تماس دارد.
این قطعه یکی از قطعات اصلی در پکیج های دیواری بوده که شکل آن همانند لوله‌های پیچ در پیچ می باشد که این لوله های پیچ در پیچ توسط تیغه هایی به نام فین با یکدیگر در تماس هستند.

انواع مبدل

به طور کلی مبدل ها در پکیج های دیواری به دو دسته مبدل های دو منظوره و تک منظوره طبقه‌ بندی می‌شوند.
در پکیج های تک مبدله هم آب گرم مصرفی و هم آبگرم مدار در تماس مستقیم با شعله قرار گرفته و گرم می شوند . در این گونه دستگاه ها پس از باز شدن شیر ، آب گرم را به مبدل اصلی وارد نموده و آن را در معرض شعله قرار می دهد.
در این دستگاه ها پمپ در حالت تابستان فعال نبوده در نتیجه عمر بیشتری دارند.

تعمیر مبدل پکیج در کرج
تعمیر مبدل پکیج در کرج

منظور از دو مبدله بودن پکیج چیست؟

منظور از دو مبدله بودن پکیج این است که مبدل در پکیج دو کار را انجام می دهد اول آنکه آب در مدار گرمایش را گرم می کند و دوم آنکه آب را در مدار مصرفی گرم می کند .مبدل دو منظوره به صورت دو لوله است که درون یکدیگر قرار دارند و آب گرم مصرفی در لوله داخلی و در لوله خارجی آب مدار گرمایش قرار دارد .
هنگامی که پکیج روشن می شود شعله مشعل ابتدا مدار گرمایش را گرم نموده و گرم شدن آب درون مدار گرمایش باعث گرم شدن مدار مصرفی و در نتیجه تولید آب گرم مصرفی می‌شوند.
در پکیج های دو مبدله آب گرم به صورت یکنواخت تولید می شود.

علائم رسوب گرفتن مبدل پکیج شامل چیست؟

– در صورتی که فشار آب گرم مصرفی در حمام و آشپزخانه کاهش یابد ، نشان دهنده رسوب گرفتن مبدل پکیج می باشد.
– در صورتی که پکیج روشن بوده اما آب گرم نمی شود.
– رادیاتورها و شوفاژها توانایی گرم شدن را نداشته باشند.
– زمان زیادی طول می ‌کشد تا آب گرم شود.
– در صورتی که فشار بار دستگاه بدون هیچ گونه دلیلی بالا باشد.
– سر و صدا داشتن دستگاه در حین روشن بودن .

چه عواملی ممکن است بر عملکرد مبدل تاثیر بگذارد؟

به طور کلی عوامل زیادی وجود دارند که می‌توانند بر روی عملکرد مبدل تاثیر گذار باشند ، بنابراین هنگام سرویس کردن پکیج لازم است سرویس کاران به این موارد دقت کنند.
یکی از این عوامل تأثیرگذار تک یا دو مسیره بودن مبدل است که روند تعمیرات مبدل باتوجه به آن تعیین می شود عوامل دیگر شامل تعداد لوله ها ، تعداد فین هایی که بر روی لوله ها قرار داده شده ، ابعاد مبدل ، ضخامت فین ها و نوع اتصال ورودی و خروجی ها می باشد.

نحوه تعمیر مبدل پکیج در کرج

برای تعمیر مبدل پکیج در کرج ضروری است که از یک مرکز معتبر که تعمیر مبدل پکیج را انجام می دهد ، کمک بگیرید . زیرا برای آن که بتوان به درستی این قطعه را تعمیر نمود لازم است تعمیرکار کاملاً با مبدل آشنایی داشته و از تمام سیستم های ساختاری آن آگاه باشد تا بتواند ایرادهای آن را به طور دقیق شناسایی و برطرف کند و آسیب بیشتر به این قطعه جلوگیری شود.
به عنوان مثال در صورتی که رسوب گیری از مبدل پکیج به درستی انجام نشود ممکن است مبدل سوراخ شده و باعث سرریز شدن آب از دستگاه بیرون شود.
برای رسوب گیری از پکیج باید این قطعه اسید شویی شود. برای انجام این کار لازم است ابتدا دوشاخه دستگاه را از پریز برق جدا نمایید سپس کاور موجود و روی دستگاه را جدا کنید.
درقدم بعدی باید آب موجود در پکیج را خالی کنید که برای این کار باید شیری که باعث ورود آب سرد به دستگاه می‌شود را بسته و شیر پرکن دستگاه را بر خلاف عقربه های ساعت بپیچانید تا باز شود.
در انتها برای آنکه آب کاملاً تخلیه شود باید شیر آب گرم را باز کنید.
پس از انجام اقدامات مربوط به تخلیه آب پکیج باید مبدل پکیج را باز کنید ، سپس مبدل را توسط اسید شستشو دهید و اسید را از یک سمت مبدل وارد کنید تا از گرفتگی بیشتر جلوگیری کنید. پس از شستشو با ضربه زدن چکش به آن رسوباتی که توسط اسید کنده شده اند را به بیرون بریزید ، در انتها باید آب پرفشاری را به مدت ۱۵ دقیقه درون مبدل قرار داده تا رسوبات کنده شده به طور کامل از داخل آن بیرون بریزند.
در صورتی که با انجام موارد فوق مبدل همچنان دارای رسوب بود باید آن را چند دقیقه بر روی شعله گاز قرار دهید سپس با ضربه زدن به آن رسوب ها را جدا کنید ، سپس صبر کنید تا مبدل سرد شده و آن را با فشار آب بشویید.
هنگامی که رسوبات به طور کامل تخلیه شدند باید مبدل را در جایخود قرار داده و کاور دستگاه را نیز در جای خود قرار دهید . در انتها باید قبل از روشن کردن دستگاه فشار بار را بر روی 5/1 تنظیم کنید و سپس دستگاه را روشن کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *