شوفاژ لطفی
Search

نمایندگی فروش قطعات پکیج در کرج

خرید لوازم و قطعات پکیج در کرج نیاز سرویسکاران پکیج است . امروزه در خانه ها و سایر مکان ها مانند ادارات دولتی ، مغازه ها و غیره از سیستم پکیج دیواری برای تامین آب گرم مصرفی و گرم کردن محیط استفاده می شود.

شوفاژ لطفی : فروش لوازم و قطعات پکیج در کرج

شوفاژ لطفی با 30 سال سابقه  در زمینه فروش و خدمات پس از فروش تاسیسات گرمایشی و سرمایشی ، نمایندگی فروش انواع پکیج ، لوازم و قطعات پکیج در کرج  می باشد. جهت مشاوره و اخذ قیمت با تاسیسات لطفی تماس بگیرید.
✵ فروش قطعات پکیج ایران رادیاتور
✵ فروش قطعات پکیج زمینی ایران رادیاتور
✵ فروش تجهیزات پکیج ایران رادیاتور
✵ فروش قطعات پکیج بوتان
✵ نمایندگی فروش قطعات پکیج ایساتیس
✵ نمایندگی فروش قطعات پکیج آریستون

جهت اطلاع از موجودی و استعلام قیمت ، تماس بگیرید . تماس و پاسخگویی از 9 صیح الی 20 عصر

lotfi min

معرفی و بررسی قطعات پکیج دیواری

این دستگاه ها علاوه بر این که برای ایجاد گرمای مورد نیاز در مدار گرمایش دارای تجهیزات لازم می باشند ، بعد از نصب فضای کمی را اشغال نموده و به سادگی می‌ توان آنها را نصب و راه اندازی نمود.
علاوه بر آن هزینه های مربوط به تعمیر و نگهداری پکیج ، نسبت به موتورخانه های قدیمی کمتر بوده و سر و صدای این دستگاه ها در حین عملکرد نیز کمتر است.
دستگاه های پکیج دارای ظرفیت و راندمان حرارتی بالایی می باشند و تمام این ویژگی‌ها باعث شده است که این دستگاه ها از طرفداران زیادی برخوردار باشند.
یکی دیگر از مزایای پکیج نسبت به موتورخانه نصب این دستگاه ها به صورت مستقل برای هر واحد در آپارتمان های چندین واحدی می باشد. در نتیجه باعث مجزا شدن مصرف گاز و برق در هر واحد مسکونی یا تجاری می شود. در ادامه با مهمترین قطعات پکیج آشنا می شوید .

۱. برد پکیج

تجزیه و تحلیل گزارش‌ که از ورودی هایی مانند ترمیستورها که شامل کلید حرارتی ، پتانسیومترها، سنسورشعله، فلوسوئیچ و کلید انتخاب فصل بوده و دوشاخه های برق و خروجی های دستگاه که شامل شیر سه طرفه ، پمپ سیرکولاسیون ، برد جرقه ، شیر گاز ورودی ، لامپ خطا برد دریافت می شود و همچنین دستوراتی که به اواپراتور صادر می شود توسط برد انجام می گیرد.
بر روی برد پکیج المان هایی همانند فیوز ، ترانس تغذیه ، آی سی رگولاتور که وظیفه آن ثابت و بدون نوسان نگه داشتن ولتاژ تغذیه و قطعات است و رله که شامل یک سوئیچ الکترومکانیکی تشکیل شده از یک بویین و کنتاکت است ، نصب شده اند.

۲. ترمیستور

نوعی مقاومت نیمه هادی است که به درجه حرارت حساس بوده و دارای دو نوع ترمیستورهای دارای ضریب حرارتی مثبت و ترمیستورهای دارای ضریب حرارتی منفی می باشند.
در نوع مثبت ترمیستورها با افزایش دما مقدار مقاومت افزایش می ‌یابد و در نوع منفی آن با کاهش دما مقاومت کاهش می یابد.

۳. شیر سه طرفه

شیر سه طرفه برقی قطعه ‌ای است که برای آنکه مسیر آب گرم از مدار شوفاژ به سمت راه‌های عبوری آب گرم برای مصرف تغییر پیدا کند ، استفاده می شود.

۴. فلوسوئیچ یا کلید جریان

این قطعه باعث قطع و وصل شدن جریان الکتریکی شده و در مسیر ورود آب به مدار شوفاژ قرار دارد.

۵‌ . وریستور

جهت محافظت از مدارهای الکترونیکی و قطعات درون پکیج در برابر ولتاژ اضافی از قطعه ای به نام وریستور که در واقع نوعی مقاومت می باشد که به ولتاژ وابسته است استفاده می شود که به صورت موازی در مدار با مصرف کننده قرار دارد.

۶. شیر اطمینان

شیر اطمینان قطعه ای درون پکیج است که نسبت به تغییرات دما و فشار حساس بوده و هنگامی که فشار و دما بیشتر از حد طبیعی شود باعث خارج شدن فشار و آب اضافی توسط مجرای خروجی می شود.

۷‌. برد جرقه

این قطعه وظیفه چند برابر کردن ولتاژ ورودی و هدایت آن به مشعل را برعهده دارد.

۸. پمپ سیرکولاسیون

این قطعه که با نام پمپ خطی نیز شناخته می‌شود هنگامی که مدار گرمایش با افت فشار روبرو می شوند آب گرم را به سمت گرمایش به جریان انداخته و افت فشار را جبران می کند.
پمپ سیرکولاتور خود از قطعاتی به نام هد و پمپ تشکیل شده است.
هد در پمپ سیرکولاسیون میزان ارتفاعی که آب به صورت عمودی توسط پمپ بالا می‌رود را مشخص می کند.

۹. سنسور حرارتی مدار آبگرم مصرفی

هنگامی که دمای لوله مبدل آب گرم بیشتر از حد طبیعی شود ، سنسور حرارتی مشعل پکیج را خاموش می کند تا از بروز حادثه جلوگیری شود .

۱۰. شیر تخلیه آب

این شیر وظیفه تخلیه آب داخل سیستم در زمان خرابی ، تعمیرات و سرویس پکیج را بر عهده دارد.

۱۱. منبع انبساط دیافراگمی

منبع انبساط از دو قسمت که یکی از آن ازت یا هوا بوده و قسمت دیگر که با آب مدار گرمایش در ارتباطات می باشد ، تشکیل شده است. به طور استاندارد فشار داخل منبع انبساط یک است و در صورتی که این فشار بیشتر یا کمتر شود دستگاه با مشکلاتی روبرو می شود.

۱۲. مبدل حرارتی

محفظه ای است که در آن حرارت تولید شده توسط مشعل به آب منتقل می شود.

۱۳. حسگرهای پکیج

این حسگرها شامل سنسور و پرشر سوئیچ ترموستات دود و غیره می باشند و وضعیت دستگاه را به برد کنترل اعلام می‌کنند.

۱۴. سنسور دود

سنسور دود بالای کلاهک تعدیل پکیج قرار گرفته و در صورتی که دودکش پکیج وظایف خود را به خوبی انجام ندهد کلاهک داغ شده و داغی آن توسط سنسور دود به برد دستگاه اطلاع داده می شود در نتیجه سیستم خاموش می شود.

۱۵. برد نمایشگر

در پکیج هایی که دارای صفحه نمایشگر دیجیتال هستند برد نمایشگر توسط چند سیم به برد اصلی وصل می شود و وضعیت های مختلف دستگاه را نمایش می دهد.
همچنین قطعه درخواست های مصرف کننده را دریافت و آن را به برد الکترونیک دستگاه اعلام می کند.

۱۶. پرشر سوئیچ آب

وظیفه کنترل فشار آب در مدار گرمایش به عهده پرشر سوئیچ آب می باشد . در صورتی که فشار آب در مدار گرمایش کاهش پیدا کند پرشر سوئیچ آب با باز شدن نمی گذارد مراحل بعدی انجام شود.

۱۷. ‏گیج دما و فشار

بر روی بدنه پکیج دماسنج و فشارسنجی قرار دارد که با نام گیج دما و فشار شناخته شده و فشار و دمای سیستم را نشان می دهد.

۱۸. سیستم هواگیری پکیج دیواری

در صورتی که در اطراف پره های پمپ پکیج هوا وجود داشته باشد باعث افزایش دور پمپ شده و می تواند به دستگاه آسیب وارد کند.
به همین دلیل در بالاترین نقطه پمپ ، سیستمی برای تخلیه هوا وجود دارد که با نام سیستم ایرونت شناخته می شود.

۱۹. سیستم ضد یخ زدن دستگاه

این سیستم به طور دائم در صورتی که برق دستگاه متصل باشد توسط فرمان مدار گرمایشی و آب گرم مصرفی فعال است و دستگاه را در صورت خاموش بودن نیز هر چند وقت یکبار به مدت یک دقیقه روشن می کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *