شوفاژ لطفی

09125641224

بهترین محل برای نصب پکیج دیواری کجاست؟

یکی از سوالاتی که افراد در هنگام نصب پکیج دیواری با آن روبرو می شوند این است که بهترین محل برای نصب پکیج دیواری کجاست و آیا باید آن را در همان جایی که سیستم قدیمی خود را نگهداری می کردند ،نصب کنند یا می توانند جای جدیدی برای قرار دادن پکیج دیواری در خانه انتخاب کنند.
امروزه 80 درصد خانه ها دارای سیستم پکیج هستند . دستگاه های مدرنی که با تولید آب گرم و گرم کردن فضا کار را راحت کرده و جایگزین موتورخانه های قدیمی شده است .
اساس عملکرد این دستگاه ها انتقال حرارت به آب و سپس منتقل کردن آبگرم از طریق لوله کشی های مخصوص به رادیاتورها برای پخش کردن گرما به محیط است.
بسیاری از افراد هنگام خرید پکیج دیواری ممکن است تصمیم بگیرند بنا به دلایلی مانند کاهش سر و صدا و بهبود فضای داخلی خود آن را در جای دیگری نصب کنند.
در این مقاله ما مناطق مشترک برای نصب پکیج دیواری را مشخص نموده و برخی از عوامل کلیدی که هنگام نصب آنها باید در نظر داشته باشید را بیان می کنیم .

 محل های مورد استفاده برای نصب پکیج دیواری :

علیرغم این که تولید کنندگان دستگاه های پکیج آنها را طوری طراحی می کنند که دارای ظاهری زیبایی باشند تا نمای داخل خانه و دکوراسیون را بهم نریزند ، اما بسیاری از صاحبان خانه ترجیح می دهند این دستگاه های خود را درون کمد، کابینت یا یک اتاق مخصوص قرار دهند.
متداول ترین مکان هایی که می توانید برای نصب پکیج دیواری خود انتخاب کنید شامل موارد زیر می باشند.

بهترین محل برای نصب پکیج دیواری کجاست؟
بهترین محل برای نصب پکیج دیواری کجاست؟

1. آشپزخانه

بسیاری از افراد ترجیح می دهند پکیج دیواری خود را درون یک کابینت در آشپزخانه نصب کنند.امروزه اکثر پکیج های مدرن از نظر اندازه به صورت جمع و جور ساخته می شوند و می توانند داخل یک کابینت نصب شوند. دستگاه های ترکیبی نیز از آنجایی که اندازه کوچکی داشته و نیاز به مخزن یا سیلندر اضافی ندارند به خوبی درون یک کابینت در آشپزخانه جا میشوند به شرطی که طبق استانداردهای مورد نیاز ، امکان هدایت گازهای خروجی پکیج به فضای خارج وجود داشته باشد. 

2. اتاق های زیر شیروانی

یکی دیگر از مکان های محبوب برای نصب پکیج جدید اتاق زیر شیروانی شما است. نصب کردن این دستگاه ها در اتاق زیر شیروانی باعث می شود که دیگر نگران تداخل آن با فضای زندگی خود نباشید.
اما برای این کار باید چند نکته را در نظر داشته باشید. در مرحله اول باید اتاق دارای نور کافی باشد و هم چنین رفت و آمد به این اتاق به سادگی قابل انجام باشد تا بتوان به راحتی به پکیجدیواری دسترسی داشت.
با توجه به آن که اتاق زیر شیروانی دمای پایینی دارد، باید اطمینان حاصل کنید که دستگاه شما از سرما مصون بوده و لوله های آن دارای عایق می باشد. همچنین دیواری که دستگاه را بر روی آن نصب کنید باید طوری ساخته شده باشد که بتواند وزن سیستم را تحمل کند.
وجود فضای کافی در اطراف دستگاه برای آنکه تعمیرکار پکیج  بتواند در هنگام تعمیر یا سرویس دستگاه به همه ابعاد دستگاه دسترسی داشته باشد نیز الزامی است.

3 . نصب پکیج دیواری در داخل حمام

یکی از موارد تقریباً معمول نصب پکیج دیواری در داخل حمام است ، اما با توجه به خطرات وجود برق در این مکان باید مقررات خاصی رعایت شود. نصب پکیج در جمام به دلیل خطر برق گرفتگی و نشت گازهای خروجی ، امروزه انجام نمی شود. 

4 . پارکینگ

در صورتی که خانه شما دارای پارکینگ است و به فضای باز راه دارد ، این محل نیز محل مناسبی برای نصب پکیج دیواری می باشد. در این صورت سیستم پکیج از فضای زندگی شما دور خواهد بود.
اما باید دقت داشته باشید که از دستگاه از سرما مصون مانده و لوله های آن دارای عایق هستند. همچنین باید به طرح لوله کشی و مسیر آن به داخل ساختمان اصلی نیز توجه کنید تا با مشکل روبرو نشوید.

5 . نصب پکیج در بالکن 

نصب پکیج در بالکن به دلیل دسترسی آسان به فضای باز جهت دفع گازهای خروجی و همچنین کمتر شدن خطر نشا گاز امروز از بهترین مکان ها برای نصب پکیج است و مورد استفاده قرار می گیرد.

هنگام نصب پکیج دیواری چه قوانینی باید رعایت شود؟

هنگام نصب پکیج دیواری رعایت یک سری قوانین و مقررات باعث اطمینان از ایمنی سیستم و عملکرد درست آن می شود. این قوانین عبارتند از :
– نصب سیستم حتماً باید توسط افراد متخصص که دارای گواهینامه های لازم برای این کار می باشند ، انجام شود.
– دستگاه باید درجه A (92٪ ErP) و متراکم باشد.
– به دلیل تراکم باید یک لوله تخلیه که مناسب برای تخلیه آب کثیف است نیز نصب شود.
– طبق قوانین Builer Plus که در سال ۲۰۱۸ تصویب شده است، دستگاه باید دارای کنترل زمان و دما نیز باشد.
– تمام سیستمهای جدید باید دارای یکی از موارد زیر باشند :
سیستم بازیابی گاز دودکش، دستگاه جبران کننده آب و هوا و دستگاه جبران کننده بار یا ترموستات هوشمند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *